Jij ontwerpt met een kraakhelder doel voor ogen. Op basis van research, strategie en input van eindgebruikers ga jij voor een frictionless design voor iedereen. Als UX Designer heb je geduld, werk je in iteraties en leef je volgens het motto: Form Follows Function. Bovendien is jouw cirkel pas rond als je actief kan bijdragen aan meer inclusieve en menselijke digitale producten. Klaar om een steen te verleggen met UX? Lees dan meer over deze vacature:

We zoeken iemand met een:

passie voor design

aantal projectervaringen

inclusieve & kritische mindset

Over ons

Je komt aan boord van een bloeiende start-up met jonge, gedreven UX’ers. En dat in de brede zin van het woord. Bij ons zijn design en content namelijk twee handen op één buik en die synergie trekken we door van strategie tot uitvoering. Hierdoor werk je niet alleen nauw samen met UX- strategen en UX Researchers, maar zit je vanaf dag één samen met Content Strategen, Content Designers en UX Writers.

Bovendien opereren we allemaal met een empathische en kritische mindset, zodat we het verschil kunnen maken met inclusieve digitale producten die afgestemd zijn op de werkelijke gebruikers.

Jouw takenpakket

Als UX Designer streef je telkens naar onderbouwde en geteste designs. Je ontwerpt niet op basis van assumpties, maar sleutelt aan de hand van user research en feedback aan je design. Bovendien deins je er niet voor terug om je ontwerp te verdedigen bij de stakeholders en sta je open voor design crits.

Je draait mee in kleine en grote projecten. De ene keer werk je nauw samen met diverse profielen die elkaar aanvullen qua skills. De andere keer ga je zelfstandig aan de slag en exploreer je, indien nodig, je UX strategisch en/of researchtalent.

Wat telt is je growth mindset, leergierigheid en ontembare nood om te designen voor eindgebruikers. Het riedeltje: ‘you are not the user’ is jouw cue om op zoek te gaan naar de beste designoplossing.

Low- en High-fidelity wireframing

Interaction Design

UI/Visual Design

Interactive prototyping

Development styleguides & specifications

User & Usability testing

Jouw skills

Je hebt een uitgesproken mening over de meerwaarde van je vak en steekt dat niet onder stoelen of banken.

Je neemt verantwoordelijkheid en duikt met veel betrokkenheid in je projecten.

Empathie is jouw stokpaardje, je kijkt bij ieder design door de bril van de eindgebruiker en stemt businessnoden hierop af.

Je wil actief bijdragen aan meer inclusieve, diverse en ethisch verantwoorde digitale producten.

Jij stelt je op als vertegenwoordiger van de gebruiker en je onderbouwt je designkeuzes op basis van je onderzoek.

Je bent communicatief, diplomatisch en je hebt een kritische mening.

Je wil bijleren van andere disciplines binnen UX en staat open om jezelf ‘vakoverschrijdende’ skills toe te eigenen.

Je deelt je kennis graag met anderen en eeuwig studeren is voor jou een basisbehoefte.

Je spreek Nederlands en Engels, kennis van Frans is een plus

Jouw ervaring

Je hebt minstens 2 jaar aantoonbare ervaring binnen een domein binnen UX

Jouw weapons of choice zijn Adobe Creative Cloud, Sketch, Invision en Figma.

Je werkte reeds met Miro of andere visual collaboration platforms.

Je weet hoe product teams functioneren en hebt idealiter al agile gewerkt.

Je kent de basics van design thinking en design sprints.

Je hebt een basiskennis van HTMS en CSS.

Je kwam al eens in aanraking met User en Usability testing.

Wat bieden wij jou

Als je zocht naar een job waarin je niet alleen je skills ontplooit, ervaring opdoet en je ambitie kan tonen, maar ook daadwerkelijk impact wil creëren met wat je doet. Dan is dit je kans. Jij zit hier aan het stuur van jouw groeipad en wij ondersteunen je graag met opleidingen, coaching en andere mogelijkheden om jouw professionele doelen te bereiken. Bovendien krijg je van ons de nodige hardware en tooling om in full armor aan je werkdag te beginnen.

Naast uitstekende loon voorwaarden, en extralegale voordelen kan je ook rekenen op een hospitalisatieverzekering en extra pensioensparen.

We werken hybride vanuit onze werkplekken in Antwerpen, Hasselt en onze Home Office. Work-life balance is voor ons vanzelfsprekend.

Als deel van &Koo en bij uitbreiding De Cronos Groep kom je terecht in een inspirerend en stimulerend speelveld van creatieve en technologische ondernemingen. Het is een netwerk waar een ondernemers mindset gestimuleerd wordt. Jouw mening en input dragen bij aan de verdere groei en ontwikkeling van de start-up. Met andere woorden: it’s so much more than just a job. If you want it to be.

Sidenote: deze vacature is ook voor freelancers beschikbaar.

Solliciteer nu

dropdown language

Part of &KOO group

Waar vind je ons?

Minerva Building
Karel Oomsstraat 47
2018 Antwerpen

Corda Campus
Kempische steenweg 293
3500 Hasselt

© 2022 Embassy X. All rights reserved.

Privacy beleid

Made by

vitri logo