Onze missie

Digitale producten zijn tools die ons helpen, informeren, ondersteunen, verbinden en entertainen. Ze hebben een belangrijke rol ingenomen in onze maatschappij. Daarom moeten we er in eerste instantie voor zorgen dat ze relevant en waardevol zijn voor iedere gebruiker.

quotes

People ignore design that ignores people.

quotes

Wat maakt ons uniek?


Als UX & Content agency maximaliseren we de kracht van relevante, digitale producten door ze te ontwerpen voor iedere gebruiker. We baseren onze designkeuzes op een empathic design approach. En die menselijke factor trekken we door in zowel structuur, vorm en taal.

We willen dat iedere interactie een positieve bijdrage levert aan de gebruikerservaring. Door in te zetten op onderzoek, content en design ontwerpen we websites, apps en digitale applicaties waarin mensen
gerespecteerd, begrepen, geholpen en aangemoedigd worden.

Ons team

Sigrid Spaas

Co-founder & Head of Content

Een empathische strateeg met een scherpe pen en humor als brandstof.

“Als voormalig journalist ken ik de kracht van taal. Het heeft een impact op hoe we redeneren en omgaan met informatie. Bovendien leerden interviews mij hoe waardevol het is om te luisteren. Daarom geloof ik dat digitale producten nog beter worden als we ze ontwerpen met meer empathie. Want hiermee kies je voor een oprechte, duurzame band met je eindgebruiker.”

Ashley Noben

Senior UX Strategist

Creatieve meerwaardezoeker met zoveel projectervaring dat ze er een boek zou over kunnen schrijven.

“Als neurodivergent UX’er ben ik het levende bewijs dat ‘een standaard brein’ niet bestaat. Daarom vind ik empathie en inclusie in digitale productontwikkeling zo belangrijk. Want door moeite te doen om anderen, in al hun complexiteit en diversiteit, te begrijpen, maak je het verschil.”

Chantal Klerks

Co-founder & Business Developer

Combinatie van een pitbull en een Brabants trekpaard. Een goalgetter from another dimension.

“Als mens hebben we vaak de neiging hebben om over onszelf te vertellen. Zonder erbij stil te staan of die boodschap wel relevant of interessant is voor de ander.We hebben een blindspot door ons eigen wereldbeeld en dat weerspiegelt zich in onze bedrijven. Er is een kloof tussen organisaties en hun (digitale) eindklant. En die wordt alleen maar groter als we de diversiteit van onze maatschappij blijven negeren. Er is maar één oplossing voor de digitale producten van morgen. en die vertrekt vanuit een empathische, inclusieve mindset.”

Ben jij ook een UX ambassadeur?

Wil jij ook het verschil maken met het bedenken en ontwerpen van menselijke digitale gebruikerservaringen? Wij luisteren graag naar de passie die je hebt voor je vak en wie weet kunnen we iemand zoals jou wel gebruiken in ons team!

Kennismaken? Graag!

Wil je graag ad hoc onze UX-skills inschakelen op het vlak van strategie, research, design of writing? Of zoek je versterking voor je eigen in-house UX-team. Klop dan gerust aan bij onze ambassade!

image
dropdown language

Part of &KOO group

Waar vind je ons?

Minerva Building
Karel Oomsstraat 47
2018 Antwerpen

Corda Campus
Kempische steenweg 293
3500 Hasselt

© 2022 Embassy X. All rights reserved.

Privacy beleid

Made by

vitri logo