Onze UX & Content Diensten

Wij bieden digitale gebruikerservaringen aan waarbij design en content in harmonie zijn met elkaar. Onze empathische aanpak levert ons diepgaande input van eindgebruikers op en zorgt ervoor dat we gevalideerde UX opleveren met meer impact.

Wij ontwerpen jouw digitaal product

Kaderen & structureren

We verdiepen ons in de opdracht en bepalen de roadmap voor zowel design als content. Aan de hand van richtlijnen en onderzoek bewaken we de vorm, structuur en inhoud in functie van de user.

Luisteren & Inleven

“Wij zijn niet de gebruiker.” Volgens dit mantra ontwerpen wij interfaces. Dankzij kleine- en grootschalige onderzoeksmethodes leven we ons in en creëren we ervaringen op basis van reële input & feedback. Assumpties zijn een big no-no.

Schetsen & Ontwerpen

Design is voor ons een ruim begrip. Want wij ontwerpen visueel & tekstueel. Content- en UX designers bepalen samen de structuur, vorm en inhoud. Die synergie tilt de hele gebruikerservaring naar een hoger niveau.

Verwoorden & ondersteunen

Copy maakt een digitaal product menselijk. Dankzij weloverwogen microcopy, de juiste tone of voice en behulpzame tooltips moedigen we een gebruiker aan tijdens iedere interactie. De juiste woordkeuzes maken een wereld van verschil in de beleving van een product.

image image image image
quotes

Digital products should be human and genuine. As a user, you should feel understood, respected and involved at all times.

quotes

Krijg snel inzicht in je digitaal product en je gebruikers

Ux Audit

Een UX –en Content expert evalueren jouw huidige product op basis van UX- heuristieken en best practices. Aan de hand van ons uitgebreid rapport met aanbevelingen & quick wins weet je meteen hoe jij jouw product het best aanpast in functie van de eindgebruiker.

UX research

Aan de hand van wetenschappelijke onderzoeksmethodes onthullen we de noden en het gedrag van jouw doelgroep. Dit rapport levert relevante informatie op voor het concretiseren van concepten als het optimaliseren van bestaande producten.

Usability Testing

Wij observeren hoe eindgebruikers jouw product of prototype gebruiken. We onderzoeken of ze hun doel bereiken, hoe snel en op welke manier. Via deze techniek ontdekken we waar mensen vastlopen en voor welke interacties er een betere oplossing nodig is.

Ux ambassadors

Hire an expert

Wil je graag ad hoc onze UX-skills inschakelen op het vlak van strategie, research, design of writing? Of zoek je versterking voor je eigen in-house UX-team. Klop dan gerust aan bij onze ambassade!

Kennismaken? Graag!

Op zoek naar een UX en Content partner? Of wil je een specifiek project met ons bespreken? Wij luisteren graag naar jouw noden.

Onze klanten

dropdown language

Part of &KOO group

Waar vind je ons?

Minerva Building
Karel Oomsstraat 47
2018 Antwerpen

Corda Campus
Kempische steenweg 293
3500 Hasselt

© 2022 Embassy X. All rights reserved.

Privacy beleid

Made by

vitri logo